Ο Κάνιε Γουέστ κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές;

Ο Κάνιε Γουέστ κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές;
Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ Evan Agostini/Invision/AP

Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις αμερικανικές εκλογές, αλλά δεν είναι σαφές αν το εννοεί. Το μήνυμά του στο twitter.

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε μέσω Twitter την υποψηφιότητά του για τις προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο Γουέστ το Σάββατο (04/07), ανήμερα της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στον προσωπικό του λογαριασμό, χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Όπως ήταν λογικό, το tweet του συγκέντρωσε πλήθος σχολίων, με τους θαυμαστές του να ζητούν να μάθουν περισσότερα. Στο μεταξύ, την υποστήριξή του προς τον Κάνιε Γουέστ εξέφρασε ο ιδρυτής της Space X, Έλον Μασκ, που του απάντησε στο tweet του γράφοντας: “Έχεις όλη την υποστήριξή μου”. Επίσης, η σύζυγος του γνωστού ράπερ, Κιμ Καρντάσιαν, έκανε retweet στον λογαριασμό της την ανακοίνωση του Κάνιε Γουεστ.

Το 2018, ο Γουέστ, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” (Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη) και εκφράζοντας την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο. Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Ο 43χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, της σταρ των τηλεριάλιτι, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις και δεν είναι άμεσα σαφές εάν όντως σκοπεύει να κάνει αυτό που ανακοίνωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα