Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος απολογείται για τις διακοπές στην Ελλάδα

Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος απολογείται για τις διακοπές στην Ελλάδα
Καρέ από το βίντεο-απολογία του Ολλανδικού βασιλικού ζεύγους για τις διακοπές τους στην χώρα μας Youtube PrintScreen

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας και η σύζυγός του δηλώνουν μετανιωμένοι για τις διακοπες τους στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι ήταν "πολύ απερίσκεπτο" να αγνοήσουν τους περιορισμούς.

Οι διακοπές του βασιλιά της Ολλανδίας Γουλιέλμου-Αλέξανδρου και της συζύγου του Μαξίμα στην Ελλάδα βγήκαν “ξινές”, αφού πάνω που έφτασαν στο σπίτι τους στην Αργολίδα αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πίσω λόγω της έντονης κριτικής που δέχτηκαν για το ταξίδι τους εν μέσω κορονοϊού.

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας ζήτησε δημόσια συγγνώμη την Τετάρτη (21/10) για τις διακοπές στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του μερικού Lockdown στη χώρα τους.

Κατά το βίντεο απολογίας διάρκειας 2 λεπτών, ο βασιλιάς δήλωσε ότι η ολλανδική βασιλική οικογένεια νιώθει άσχημα για διακοπές στη χώρα μας, εν μέσω πανδημίας, τονίζοντας ότι “τον πονάει να προδίδει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων”.

Σε μια κοινή δήλωση μαζί με τη σύζυγό του, ο βασιλιάς Γουίλεμ-Αλέξανδρος δήλωσε μετανιωμένος και ότι ήταν “πολύ απερίσκεπτο” να αγνοήσουν τους περιορισμούς.

“Η δική μας απόφαση να επιστρέψουμε έγινε με τη συνειδητοποίηση ότι δεν θα έπρεπε να είχαμε πάει στην Ελλάδα”, αναφέρεται ακόμη στο βίντεο. “Από την αρχή του κορονοϊού κάναμε το καλύτερο δυνατό. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Είμαστε μέρος αυτού. Αλλά δεν είμαστε αλάνθαστοι”.

2.5 / 5

Το βίντεο – απολογία του Ολλανδικού βασιλικού ζεύγους:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα