Πού είναι η Μελάνια Τραμπ;

Πού είναι η Μελάνια Τραμπ;
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ Lynne Sladky/AP Photo

Ένα άτομο θα περίμενε κανείς να υποδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ όταν επέστρεψε στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα μετά την εμφάνισή του ενώπιον του εισαγγελέα του Μανχάταν που του άσκησε τη δίωξη. Και αυτό δεν ήταν εκεί.

Η απουσία της Μελάνια Τραμπ από το πλευρό του συζύγου της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι κάτι παραπάνω από αισθητή τις τελευταίες μέρες με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα ειδησεογραφικά site και τους πολιτικούς -και όχι μόνο- αναλυτές σε όλο τον κόσμο να αναρωτιούνται “Πού είναι η Μελάνια Τραμπ;“.

Αυτός είναι και ο τίτλος δημοσιεύματος των Times του Λονδίνου που αναφέρει χαρακτηριστικά, “Μετά τη σύλληψη του Ντόναλντ Τραμπ, μια απλή ερώτηση: πού είναι η Μελάνια;”.

Το δημοσίευμα των Times TIMES

Και αυτό διότι, αν κάποιο άτομο θα περίμενε κανείς να “ηγείται” της επιτροπής υποδοχής του Ντόναλντ Τραμπ όταν εκείνος έφτασε στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου ο εισαγγελέας του Μανχάταν τού άσκησε τη δίωξη, αυτό θα ήταν η σύζυγό του, Μελάνια, η οποία φυσικά απουσίαζε.

Τόσο η απόφαση της Μελάνια Τραμπ να μη συνοδεύσει τον σύζυγό της στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου ο εισαγγελέας Άλβιν Μπραγκ απήγγγειλε σε βάρος του 34 κατηγορίες, που σχετίζονται με την υπόθεση της εξαγοράς της σιωπής της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, το 2016, όσο και η απουσία της κατά την επιστροφή του στο σπίτι, έχει εγείρει πολλά ερωτήματα για τη “σιωπή” που τηρεί η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Όμως δεν ήταν μόνο η απουσία της Μελάνια Τραμπ που έχει απασχολήσει, αλλά και η παντελής έλλειψη αναφοράς του ονόματός της από τον Ρεπουμπλικάνο πρώην πρόεδρο, όταν ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Έχω μια υπέροχη οικογένεια και έχουν κάνει φανταστική δουλειά και το εκτιμώ πολύ. Έχουν περάσει πολλά”, είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, ο οποίος κατονόμασε ένα ένα τα παιδιά του αλλά όχι τη σύζυγό του. Και πρόσθεσε: “Έχω έναν γιο εδώ (τον Μπάρον) που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχω έναν άλλο γιο εδώ που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά (μιλώντας για τον Ντον Τζούνιορ)… και την Τίφανι και την Ιβάνκα. Και ο Μπάρον θα είναι υπέροχος κάποια μέρα. Είναι ψηλός, είναι ψηλός και είναι έξυπνος”.

Καμία αναφορά λοιπόν για τη Μελάνια Τραμπ, η οποία όπως αναφέρουν οι Times, είναι θυμωμένη μαζί του αφού η όλη υπόθεση εκθέτει και την ίδια και εκνευρισμένη με την επιμονή του να μην παραδέχεται πως είχε σχέση με τη Στόρμι Ντάνιελς.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Independent, η πρώην βοηθός της, Στέφανι Ουίνστον Βόλκοφ δικαιολογεί την απουσία της Μελάνια Τραμπ και μιλώντας στο Page Six, ξεκαθάρισε πως την πρώην Πρώτη Κυρία καλύπτει “ένα πέπλο άρνησης”.

“Δεν περίμενα ποτέ να τη δω εκεί. Η σιωπή της είναι σκόπιμη, είναι το όπλο της και η προστατευτική της πανοπλία”, δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε πως “φυσικά και ξέρει για τις σχέσεις του Ντόναλντ, ξέρει τα πάντα. Αλλά η σιωπή της είναι η αξιοπρέπειά της. Θα σταθεί δίπλα στον άντρα της, όπως κάνει πάντα. Δεν νομίζω ότι η Μελάνια ταπεινώνεται από τις υποθέσεις του – αλλά είναι θυμωμένη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα