Πρίγκιπας Φίλιππος: Η χειρόγραφη κάρτα και το στεφάνι με ελληνικά λουλούδια της Μέγκαν

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η χειρόγραφη κάρτα και το στεφάνι με ελληνικά λουλούδια της Μέγκαν
Η Μέγκαν Μαρκλ. AP

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν κατάφερε να δώσει το "παρών" στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου λόγω εγκυμοσύνης, ωστόσο φρόντισε να τον τιμήσει με ένα στεφάνι από ελληνικά λουλούδια και μια κάρτα.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει την κηδεία του Φίλιππου από κοντά, όμως τίμησε τον πρίγκιπα με ένα στεφάνι από ελληνικά λουλούδια και μια χειρόγραφη κάρτα. Η ίδια παρακολούθησε την τελετή από το σπίτι της στην Καλιφόρνια, μετά τη σύσταση του γιατρού της να μην ταξιδέψει επειδή είναι έγκυος.

Η Μέγκαν, όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, έγραψε μια χειρόγραφη κάρτα μέσα σε ένα στεφάνι που άφησε ο σύζυγός της Χάρι.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ανέθεσαν σε ένα από τα αγαπημένα τους ανθοπωλεία να φτιάξουν και να σχεδιάσουν το στεφάνι για την κηδεία του Φιλίππου. Το ζευγάρι ζήτησε συγκεκριμένα το στεφάνι να περιλαμβάνει απαλή άκανθο, λουλούδι που προέρχεται από την Ελλάδα προκειμένου να εκπροσωπήσει την κληρονομιά του πρίγκιπα Φίλιππου και θαλάσσιο ελαιόπρινο, για να εκπροσωπεί το Βασιλικό Ναυτικό.

Το στεφάνι διέθετε επίσης καμπανούλες που αντιπροσωπεύουν την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, δενδρολίβανο που υποδηλώνει την ανάμνηση, λεβάντα για την αφοσίωση και τριαντάφυλλα προς τιμή του Ιουνίου που ήταν ο μήνας γέννησης του πρίγκιπα Φιλίππου.

Η Μέγκαν παρακολούθησε τον σύζυγό της να ακολουθεί το φέρετρο του 99χρονου παππού του και συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσά τους ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος και ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Η κηδεία τελέστηκε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Γουίνδσορ, εκεί όπου ο Χάρι και η Μέγκαν παντρεύτηκαν το 2018.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα