Ρωσία: Αστυνομικός σκότωσε έξι άστεγους

Ρωσία: Αστυνομικός σκότωσε έξι άστεγους

Ο 35χρονος απήγαγε τα θύματά του, τα μετέφερε εκτός πόλης, τα σκότωνε και τα έθαβε με συγκεκριμένο τρόπο, προσπαθώντας στη συνέχεια να τα αναστήσει

Ποινή φυλάκισης 13 ετών επιβλήθηκε την Δευτέρα σε έναν Ρώσο πρώην αστυνομικό, ο οποίος δολοφόνησε έξι άστεγους, προκειμένου να δει αν θα μετατρέπονταν σε ζόμπι.

Ο 35χρονος, πίστευε στο υπερφυσικό και ήθελε να δημιουργήσει έναν στρατό από ζόμπι. Για να εκπληρώσει την εμμονή του αυτό, απήγαγε άστεγους στο Εκατέρινμπουργκ, τους μετέφερε σε σημείο εκτός της πόλης και τους σκότωνε. Να σημειωθεί ότι το μέρος που τους δολοφονούσε ήταν εκεί όπου το 1918 οι μπολσεβίκοι έριξαν τα πτώματα του τσάρου Νικολάου Β΄ και της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 35χρονος σκότωνε τους άστεγους με μαχαίρι και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε το αίμα τους για τελετές μαύρης μαγείας. Ακολούθως έθαβε τα πτώματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μετά προσπαθούσε να τα αναστήσει. Η αστυνομία άρχισε να ψάχνει την υπόθεση όταν ο ίδιος καυχήθηκε μέσω διαδικτύου για τα εγκλήματά του, σε άλλους σατανιστές.

Ο δράστης ομολόγησε τις δολοφονίες και προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με την εισαγγελία, υποστηρίζοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο μυαλό του. Η ψυχιατρική αξιολόγηση, ωστόσο, που του έγινε, έδειξε ότι ήταν αρκετά υγιής για να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 ετών και 2 μηνών και τον διέταξε να καταβάλει περίπου 14.000 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων του.

Πηγή: Sun

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version