Έτοιμος για "πόλεμο" ο Σαρκοζί

Έτοιμος για "πόλεμο" ο Σαρκοζί

Διαβάστε με ποια κίνηση ο Νικολά Σαρκοζί σχεδιάζει να "κλέψει" δημοσιότητα από τον Φρανσουά Ολάντ

Ο Νικολά Σαρκοζί θα ανακοινώσει το βράδυ της Τετάρτης, από το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε δύο γύρους στις 22 Απριλίου και στις 6 Μαΐου, έγινε σήμερα γνωστό από πηγή προσκείμενη στην προεδρία.

Ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος διεξάγει ήδη εδώ και πολλές εβδομάδες προεκλογική εκστρατεία χωρίς να το δηλώνει, επιτάχυνε το χρονοδιάγραμμά του καθώς ο κύριος αντίπαλός του, ο σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ, είναι το φαβορί προηγούμενος με διαφορά στις δημοσκοπήσεις.

Ο πρόεδρος ελπίζει έτσι να "κλέψει" τη δημοσιότητα από τον Ολάντ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την ίδια ώρα μια μεγάλη δημόσια συγκέντρωση, τη δεύτερη του είδους, στη γενέτειρά του, τη Ρουέν .

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σαρκοζί θα ακολουθήσει την Πέμπτη μια μεγάλη περιοδεία στην επαρχία, στο Ανεσί, πριν από την πραγματοποίηση μιας πρώτης μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης την Κυριακή στη Μασσαλία.

Η υπουργός Οικολογίας Ναταλί Κοσιουσκό-Μοριζέ θα είναι η εκπρόσωπος της εκστρατείας του Σαρκοζί, σύμφωνα με την πηγή που πρόσκειται στην προεδρία.

SHARE:

24Media Network