Την κακοχαρακτήρισαν για μια φωτογραφία με μπικίνι και έφτασε να ζυγίζει 32 κιλά

Την κακοχαρακτήρισαν για μια φωτογραφία με μπικίνι και έφτασε να ζυγίζει 32 κιλά
Έφτασε στα 32 κιλά μετά από ανώνυμο μήνυμα που την έλεγε "χοντρή" facebook

Η ιστορία της 24χρονης, που λίγο έλειψε να πεθάνει μετά από ένα ανώνυμο μήνυμα στο facebook που της έλεγε να "σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με μπικίνι του χοντρού της σώματος".

Η 24χρονη Τζέιν Μπίμοντ ήταν μια υγιής κοπέλα, που ζύγιζε μόλις 57 κιλά, όταν ένα ανώνυμο μήνυμα, που της έλεγε να “σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με μπικίνι του χοντρού της σώματος”, έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της, οδηγώντας την στα πρόθυρα του θανάτου.

Η 24χρονη Βρετανίδα, που εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ, είχε διαγνωστεί στην ηλικία των 11 ετών ότι πάσχει από τη νόσο του Crohn (κοκκιωματώδης κολίτιδα ή τοπική εντερίτιδα) και αντιμετώπιζε προβλήματα με το βάρος της λόγω της λήψης στεροειδών, τα οποία προκαλούν γρήγορη αύξηση των κιλών.

Μετά το τραγικό μήνυμα που της έγραψαν, η Τζέιν άρχισε να παραλείπει τα φάρμακά της σε μια προσπάθεια να χάσει βάρος, κάτι που είχε επικίνδυνες συνέπειες για την υγεία της. Το έντερό της καταστράφηκε και απέκτησε ανοσία σε όλα τα φάρμακα, με επακόλουθο να χρειάζεται τσάντα κολοστομίας. Μετά την επέμβαση, το βάρος της Τζέιν έπεσε στα 32 κιλά. Παρά όμως τα τόσα προβλήματα, η κοπέλα βρήκε την δύναμη, άρχισε να παίρνει βάρος και τώρα είναι υγιής.

“Είχα ανησυχίες για το βάρος μου πριν λάβω το κακεντρεχές μήνυμα. Ήμουν σε διακοπές με τους φίλους μου και αφού αισθάνθηκα καλά με τον εαυτό μου, ανέβασα μερικές φωτογραφίες με μπικίνι. Το μήνυμα έλεγε ότι ήμουν χοντρή και ότι έπρεπε να σταματήσω να ανεβάζω φωτογραφίες με μπικίνι. Προσπάθησα να μην του δώσω σημασία, καθώς δεν είχα ιδέα ποιος το έστειλε, αφού ήταν ανώνυμο” δήλωσε μετά το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά της.

Και συνέχισε: “Με έκανε όμως να ανησυχήσω για την εμφάνισή μου. Έτσι άρχισα να μην ακολουθώ την φαρμακευτική μου αγωγή, η οποία γνώριζα ότι προκαλούσε αύξηση του βάρους μου. Δεν κατάλαβα ότι κάνοντας αυτό, το σώμα μου θα έφτιαχνε περισσότερα αντισώματα, ώστε κάθε φάρμακο που θα δοκίμαζα να πάρω στη συνέχεια δεν θα είχε αποτέλεσμα”.

Έφτασε στα 32 κιλά μετά από ανώνυμο μήνυμα που την έλεγε "χοντρή" facebook

 

“Έχασα πολύ βάρος  και ζύγιζα μόλις 44 κιλά όταν οι γιατροί με προειδοποίησαν ότι το έντερό μου μπορεί να σπάσει, καθώς είχε υποστεί σοβαρή βλάβη. Κανένα φάρμακο δεν έκανε κάτι και η μόνη του επιλογή ήταν η τσάντα κολοστομίας. Μετά την επέμβαση το σώμα μου ήταν τόσο αδύναμο και δεν απορροφούσε καμία θρεπτική ουσία από το φαγητό, με αποτέλεσμα να πέσω στα 32 κιλά ενώ έχασα και σχεδόν τα μισά μαλλιά μου. Όταν κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέπτη, σοκαρίστηκα από το πόσο σκελετωμένη ήμουν. Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση τότε και νόμιζα πραγματικά ότι θα πεθάνω. Αφού πέρασαν οκτώ εβδομάδες που τρεφόμουν μέσω σωλήνων, τελικά με άφησαν να επιστρέψω στο σπίτι μου, τον Ιούνιο του 2014, δύο μήνες μετά την πρώτη εγχείριση. Έχω περάσει τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να φτιάξω τη ζωή μου”.

Καταλήγοντας η Τζέιν τόνισε ότι αισθάνεται διαφορετικό άτομο και ότι πλέον δεν την νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι. “Είμαι πολύ πιο θετική με την νόσο από τότε που έχω την τσάντα κολοστομίας. Δεν πονάω, δεν παίρνω στεροειδή και τώρα έχω κανονικό βάρος. Δεν ήμουν ποτέ χοντρή στο παρελθόν και παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιος έστειλε το μήνυμα, ξέρουμε ότι είναι κάποιος γνωστός μου, καθώς οι φωτογραφίες ήταν δημοσιευμένες ως ιδιωτικές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα