Το αινιγματικό tweet του Έλον Μάσκ: “Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα”

Το αινιγματικό tweet του Έλον Μάσκ: “Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα”
Έλον Μασκ AP Photo/Susan Walsh

Η αινιγματική ανάρτηση του Έλον Μασκ στο Twitter για τον "μυστήριο θάνατό του" αναστάτωσε τους ακόλουθούς του. Πώς συνδέεται με την Ρωσία.

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε στο Twitter, το οποίο εξαγόρασε πριν από λίγες μέρες για 44 δισ. δολάρια, ο Έλον Μασκ, αναστατώνοντας για ακόημη μια φορά τους ακόλουθούς του.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος επιχειρηματίας έγραψε χαρακτηριστικά: Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα” και έγινε viral.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ερμηνεύσουν το νόημα της ανάρτησής του, ενώ αρκετοί την σύνδεσαν με την Ρωσία και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Άλλωστε, ο δισεκατομμυριούχος έχει ισχυριστεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι έχει απειληθεί από τη Ρωσία επειδή παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου στην Ουκρανία.

Η ανάρτηση του Έλον Μασκ για τη Ρωσία

Πριν από την ανάρτηση για τον “μυστήριο θάνατό του”, ο Έλον Μασκ είχε κοινοποιήσει κάποιες πληροφορίες που δημοσίευσε ο επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν.

Συγκεκριμένα, ο Ρογκόζιν κατηγορεί τον Μασκ πως παρείχε εξοπλισμό Starlink (το σύστημα δορυφόρων που κατασκευάζεται από την SpaceX για την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο) στο Ναζιστικό Τάγμα Αζοφ στην Ουκρανία και σε μονάδες του ουκρανικού στρατού.

“Ο Έλον Μασκ, επομένως, έχει αναμειχθεί στον εφοδιασμό των φασιστικών δυνάμεων στην Ουκρανία με στρατιωτικό εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών. Και γι’ αυτό θα πρέπει να απαντήσεις σαν ενήλικας, Έλον, όσο κι αν το παίζεις ανόητος” αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο κείμενο. .

Από κάτω, ο Μασκ σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Η λέξη ναζί δεν σημαίνει αυτό που φαίνεται να νομίζει ότι σημαίνει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα