Τραμπ: "Καλή χρονιά" με ολομέτωπη επίθεση στους πολέμιούς του

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο AP

Οι πρώτες ευχές του πλανητάρχη για το νέο έτος ήρθαν με επίθεση στους αντιπάλους του, τους οποίους ειρωνεύθηκε ότι "πάσχουν από διανοητικό σύνδρομο Τραμπ".

Tηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με μια "προκλητική" ανάρτηση στο Twitter, απευθυνόμενος στους πολέμιούς του που, όπως υποστηρίζει, πάσχουν από "το διανοητικό σύνδρομο Τραμπ".

"Καλή χρονιά σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των μνησίκακων και των Fake News", έγραψε ο πολυεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, σε ένα μήνυμα γραμμένα αποκλειστικά με κεφαλαίους χαρακτήρες. "Το 2019 θα είναι μια φανταστική χρονιά για όλους εκείνους που δεν πάσχουν από το διανοητικό σύνδρομο Τραμπ. Όσο για τους άλλους: ηρεμήστε, απολαύστε το ταξίδι, συμβαίνουν πολλά φανταστικά πράγματα στη χώρα μας", συνέχισε.

Δύο ώρες αργότερα, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε ένα πολύ λακωνικό μήνυμα–πράγμα σπάνιο– ευχόμενος μόνο "καλή χρονιά".

Στη συνέχεια πάντως, επανήλθε στις συνήθειές του: επιτέθηκε στους Δημοκρατικούς επειδή αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό αλλά και σε έναν πρώην στρατηγό, ο οποίος είχε επικρίνει την πολιτική του το Σαββατοκύριακο, χαρακτηρίζοντάς τον "λάτρη της Χίλαρι" (Κλίντον) που είναι "γνωστός για το μεγάλο, ηλίθιο στόμα του".

Το μπαράζ μηνυμάτων συνεχίστηκε με ένα ευχετήριο προς τον νέο πρόεδρο της Βραζιλίας, τον Ζαΐχ Μπολσονάρου που ορκίστηκε λίγο νωρίτερα. "Οι ΗΠΑ είναι μαζί σας", έγραψε ο Τραμπ απευθυνόμενος στον 63χρονο πρώην γερουσιαστή και στρατιωτικό ο οποίος δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να ακολουθήσει πολιτική παρόμοια με του Ρεπουμπλικανού προέδρου σε ό,τι αφορά το κλίμα ή το Μεσανατολικό


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network