Twitter: Τον πιο σουρεαλιστικό διάλογο έκανε ο Μασκ με εργαζόμενο που δεν ήξερε αν έχει απολυθεί

Twitter: Τον πιο σουρεαλιστικό διάλογο έκανε ο Μασκ με εργαζόμενο που δεν ήξερε αν έχει απολυθεί
Ο Ελον Μασκ AP Foto/ Benjamin Fanjoy

Η κατάσταση χάους που επικρατεί στο Twitter αποτυπώθηκε στον άκρως σουρεαλιστικό διάλογο που είχε ο Ελον Μασκ με εργαζόμενο στην πλατφόρμα.

Ενας από τους πιο σουρεαλιστικούς διαλόγους όλων των εποχών έλαβε χώρα στο Twitter την Δευτέρα.

Ο Χάλι Τορλέιφσον, διευθυντής σχεδιασμού προϊόντων στην πλατφόρμα, αναγκάστηκε να στείλει tweet στον ιδιοκτήτη Ελον Μασκ για να μάθει αν έχει… απολυθεί ή όχι.

Τις τελευταίες εννιά ημέρες, το πρώην στέλεχος, δεν είχε καμία πρόσβαση στους εταιρικούς του λογαριασμούς και δεν μπορούσε να δουλέψει. Η οθόνη του υπολογιστή του ήταν μαύρη.

Απευθύνθηκε με mail στον HR της εταιρίας ο οποίος όμως, όσο και αν ακούγεται εξωφρενικό, δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αν ο διευθυντής έχει απολυθεί.

Η τελευταία λύση ήταν το tweet που ήρθε στις 6 Μαρτίου. Ο Τορλεϊφσον κάλεσε τον Μασκ να τον διαφωτίσει τι γίνεται με την περίπτωσή του και ο εκκεντρικός επιχειρηματίας ανταποκρίθηκε. Αφού ρώτησε τον πρώην διευθυντή ποιο ήταν το αντικείμενό του, απάντησε με δύο χαμογελαστά ιμότζι.

Ακολούθως το τμήμα HR επικοινώνησε με τον Τορλέιφσον και του επιβεβαίωσε ότι πράγματι έχει απολυθεί! Απίστευτο και όμως αληθινό…

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα