Twitter: Θα εξετάσει με προσοχή την προσφορά του Έλον Μασκ

Twitter: Θα εξετάσει με προσοχή την προσφορά του Έλον Μασκ
Twitter AP Photo/Matt Rourke, File

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του επικεφαλής της SpaceX.

Η Twitter ανακοίνωσε ότι “θα εξετάσει με προσοχή” την προσφορά του Έλον Μασκ για την εξαγορά της και την έξοδό της από την Γουόλ Στριτ.

Η εταιρεία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι έλαβε την μη ζητηθείσα και μη δεσμευτική προσφορά του Έλον Μασκ για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας στην τιμή των 54,20 δολαρίων τοις μετρητοίς.

Το διοικητικό συμβούλιο της Twitter θα εξετάσει με προσοχή την προσφορά για να καθορίσει την στάση που θεωρεί ότι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντας της εταιρείας και όλων των μετόχων της Twitter”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον Guardian, μία κανονιστική κατάθεση έδειξε την Πέμπτη πως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla πρόσφερε 54,20 δολάρια ανά μετοχή -αποτιμώντας τον κολοσσό των social media στα 41,4 δισεκατομμύρια δολάρια με την προσφορά να αφορά ένα premium 38% σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της κοινής μετοχής την 1η Απριλίου 2022, την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης πριν από την ανακοίνωση της αρχικής επένδυσης του Musk.

Σε έγγραφο που διαβιβάσθηκε την Τετάρτη στη ρυθμιστική αρχή του αμερικανικού χρηματιστηρίου, ο Elon Musk διευκρίνισε ότι πρόκειται για την “καλύτερή του και την τελική του προσφορά” και απειλεί, σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, “να επανεξετάσει την θέση του ως μετόχου” στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα