Uber: Ξεκινά την πώληση κάνναβης στο Οντάριο του Καναδά

Uber: Ξεκινά την πώληση κάνναβης στο Οντάριο του Καναδά
Γραφεία της Uber στον Καναδά. AP Photo/Seth Wenig

Οι χρήστες της Uber Eats στο Οντάριο του Καναδά θα μπορούν να κάνουν παραγγελίες κάνναβης μέσω της εφαρμογής από την Δευτέρα.

Η Uber εισέρχεται στην αγορά της κάνναβης στον Καναδά, καθώς προσθέτει το ναρκωτικό στη λίστα των ειδών που μπορούν να παραγγελθούν μέσω της εφαρμογής της, αν και προς το παρόν θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες στο Οντάριο.

Σύμφωνα με το reuters, από τη Δευτέρα, οι χρήστες της εφαρμογής στο Οντάριο θα μπορούν να αγοράσουν το ναρκωτικό μέσω μιας νέας κατηγορίας στην Uber Eats.

Η Uber, η οποία ήδη παραδίδει και οινοπνευματώδη ποτά μέσω της Uber Eats, είχε βάλει στο στόχαστρο την αναπτυσσόμενη αγορά κάνναβης εδώ και αρκετό καιρό.

Ο διευθύνων σύμβουλός της, Dara Khosrowshahi, είχε δηλώσει στα μέσα ενημέρωσης τον Απρίλιο ότι η εταιρεία θα εξέταζε το ενδεχόμενο παράδοσης κάνναβης όταν θα το επέτρεπε ο νόμος.

Η συγκεκριμένη ενέργεια από την εταιρεία συμβάλλει στην προσπάθεια της χώρας να περιορίσει την παράνομη αγορά της κάνναβης στον Καναδά, η οποία εξακολουθεί να είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα