Βίντεο: Τον χτύπησαν, τον άφησαν αβοήθητο και τον χτύπησε ταξί

Βίντεο: Τον χτύπησαν, τον άφησαν αβοήθητο και τον χτύπησε ταξί

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας από το Σικάγο, όταν συμμορία του επιτέθηκε και τον άφησε αναίσθητο στη μέση του δρόμου, για να τον αποτελειώσει ένα ταξί (Video)

Αβοήθητος και μπροστά στα μάτια των περαστικών πέθανε ο Marques Gaines, που δέχτηκε μια δολοφονική επίθεση από μια συμμορία σ' έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Σικάγο.

Η επίθεση έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, ωστόσο το βίντεο που την είχε καταγράψει από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα σκληρά πλάνα του υλικού, καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του 32χρονου μπάρμαν, που πέθανε λίγο μετά την επίθεση στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα, ο Gaines είχε δεχθεί επίθεση από μια συμμορία που ήθελε να τον ληστέψει, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει, όλα αυτά στα μάτια των περιστατικών που δεν μπήκαν στον κόπο για να τον βοηθήσουν.

Ο 32χρονος δέχτηκε στην επίθεση αφ' ότου βγήκε από ένα κατάστημα, με έναν εύσωμο άνδρα να τον χτυπά και να τον αφήνει αναίσθητο στην άκρη του δρόμου.

Αυτό, όμως, που εξοργίζει την κοινή γνώμη είναι το γεγονός, πως ακόμα και μετά την επίθεση κανείς δεν προσπάθησε να τον βοηθήσει, οι μόνοι άνθρωποι που τον πλησίασαν το έκαναν για αν τον ληστέψουν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν από κοντά του σε απόσταση αναπνοής, ένα ταξί τον χτύπησε και σταμάτησε από πάνω του, με τον αναίσθητο οδηγό του να μην έχει καταλάβει το παραμικρό.

Αυτή τη στιγμή η οικογένειά του έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του καταστήματος, κατηγορώντας τους εργαζομένους ότι δεν έκαναν το παραμικρό για να τον βοηθήσουν, παρόλο που είδαν την επίθεση.

(Πηγή: chicago.suntimes.com)

SHARE: