“Πτώση” τιμών σε ρούχα, παπούτσια και είδη σπιτιού: Πού θα τα βρείτε

“Πτώση” τιμών σε ρούχα, παπούτσια και είδη σπιτιού: Πού θα τα βρείτε

Και οι προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, αρώματα και είδη σπιτιού συνεχίζονται, για να μην αγωνιάς μόνο για την Black Friday ή την Cyber Monday.

Η έρευνά μας για εκπτωτικά είδη συνεχίζεται. Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις νέες προσφορές της αγοράς και πού ακριβώς θα τις βρείτε online. Εκπτώσεις σε όλα τα είδη, όπως ένδυση, παπούτσια, αρώματα και καλλυντικά, παιδικά και είδη σπιτιού.

Online καταστήματα ομορφιάς

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, να αναφέρουμε πως οι προσφορές ομορφιάς είναι πάντοτε δελεαστικές αφού αρκετά τακτικά ανανεώσουμε,αντικαταθιστούμε ή προσθέτουμε στη λίστα μας προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

Online καταστήματα ένδυσης

Ανάμεσα σε μία λίστα επιλεγμένων online καταστημάτων θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων ενδυμάτων με τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

Online καταστήματα με παιδικά είδη

Διαλέξτε μοναδικά, ιδιαίτερα και οικονομικά παιδικά ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα των παιδιών σας από τα παρακάτω καταστήματα.

Online καταστήματα με αξεσουάρ

Οποιοδήποτε look θα αποκτήσει άλλη ένταση όταν συνδυστεί με το κατάλληλο αξεσουάρ. Παρακάτω θα βρείτε αξεσουάρ εντυπωσιακά που θα «υπογραμμίσουν» με στυλ την κάθε σας εμφάνιση.

  • AmorAmor: End of Season Sales έως 70% σε επιλεγμένα προϊόντα (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
  • Kostis Jewellery: Mid Season offers έως 40% σε επιλεγμένα προϊόντα (έως 13/11).
  • Issue Fashion: Flash sale όλα από 30% & extra 5% για αγορές άνω των 30€ & 10% για αγορές άνω των 50€ (έως 10/11).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα