Εθελοντική αιμοδοσία για 4η συνεχή χρονιά από την 24MEDIA

Αιμοδοσία

Σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" η εθελοντική αιμοδοσία, κατά την οποία συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 90 μονάδες αίματος.

Η 24MEDIA πραγματοποίησε για 4η συνεχή χρονιά εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Η συλλογή αίματος έγινε από το εξειδικευμένο προσωπικό του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” στα γραφεία της 24MEDIA και αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή διαδικασία της αιμοδοσίας.

Οι εργαζόμενοι της 24MEDIA ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο κάλεσμα του νοσοκομείου, δείχνοντας έμπρακτα τον κοινωνικό τους χαρακτήρα. Συνολικά, έχουν συγκεντρωθεί 90 μονάδες αίματος με σκοπό την μετάγγιση του σε ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

ADVERTISING

Ο Πάνος Βελαχουτάκος, HR Manager της 24MEDIA δήλωσε: “Για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι του Ομίλου της 24MEDIA έδειξαν με τη συμμετοχή τους το ενδιαφέρον τους για τις ενέργειες που πραγματοποιούμε με μοναδικό σκοπό το κοινωνικό όφελος. Η ανταπόκριση που υπήρξε στην 4η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μας δίνει χαρά και ελπίδα και μας ωθεί να συνεχίσουμε τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 24 MEDIA
SHARE:

24Media Network