Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο LadyLike

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο LadyLike

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπαίνει στην ομάδα του γυναικείου site της 24 MEDIA, Ladylike με τη στήλη της "Ask Eliana".

Το γυναικείο site της 24 MEDIA, LadyLike υποδέχεται στην ομάδα του την δημοφιλή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με τη δική της στήλη “Ask Eliana”.

Μέσα από τη στήλη της στην κεντρική σελίδα του LadyLike, κάθε εβδομάδα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις αναγνώστριες του LadyLike και θα απαντάει στις ερωτήσεις τους. Θα δίνει συμβουλές και λύσεις, θα θέτει προβληματισμούς, θα εκφράζει την άποψή της και θα επικοινωνεί μαζί τους με τον δικό της, μοναδικά άμεσο τρόπο.

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α. και με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο Fashion Journalism στο Central Saint Martins του Λονδίνου. 'Εκτοτε συνεργάστηκε με κορυφαία διεθνή έντυπα ως freelancer editor και αρχισυντάκτρια. Σήμερα δραστηριοποιείται σε δύο διαφορετικές πτυχές του επαγγέλματος: την τηλεόραση και το blogging.

ADVERTISING

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 24 MEDIA
SHARE:

24Media Network