“Μάχη” τηλεθέασης: Ημιτελικός GNTM 2 ή Άγριες Μέλισσες;

“Μάχη” τηλεθέασης: Ημιτελικός GNTM 2 ή Άγριες Μέλισσες;
GNTM - Άγριες Μέλισσες Star - ANT1

Το GNTM 2 και οι "Άγριες Μέλισσες", που προβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης, ήταν πάρα πολύ κοντά. Τι ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε το ριάλιτι μόδας και η δραματική σειρά εποχής.

Μόλις μία μέρα απέμεινε για την μάχη τηλεθέασης που δίνουν στην prime time ζώνη κάθε Δευτέρα και Τρίτη το ριάλιτι μοντέλων GNTM 2 και η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“. 

Το GNTM 2 οδεύει προς το τέλος του, αφού ο τελικός είναι την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, ενώ το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε το τελευταίο μέρος του ημιτελικού στο Μιλάνο, με δύο δύσκολες δοκιμασίες για τα κορίτσια και με την συγκινητική αποχώρηση της Μαρίας.

Παράλληλα, οι “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζουν να καθηλώνουν τους τηλεθεατές με τις ανατροπές και τις δραματικές εξελίξεις τους στο Διαφάνι, ενώ διάφορα μυστικά και αλήθειες βγαίνουν στο φως συγκλονίζοντας τους ήρωες και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Ποιο πρόγραμμα κατάφερε, όμως, να κερδίσει την μάχη και να σημειώσει τα υψηλότερα νούμερα; Ήταν και τα δύο πολύ κοντά, με το GNTM 2 να κερδίζει στο δυναμικό κοινό και τις “Άγριες Μέλισσες” στο γενικό σύνολο.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερά τους:

Δυναμικό κοινό 

GREECE’S NEXT TOP MODEL 34,5%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 26,3%

Γενικό σύνολο

GREECE’S NEXT TOP MODEL 27,1%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 30,8%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα