Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν Μαλέσκου, Big Brother και My Style Rocks

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν Μαλέσκου, Big Brother και My Style Rocks
Η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ Glomex

Πρεμιέρα έκαναν στον ΣΚΑΙ η εκπομπή "Love it" και το "My Style Rocks", ενώ προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του "Big Brother". Τα ποσοτά τηλεθέασης.

Τρία νέα προγράμματα ξεκίνησαν στον ΣΚΑΙ τη Δευτέρα (31/08), μία βδομάδα περίπου νωρίτερα από τις καινούργιες εκπομπές των υπόλοιπων καναλιών. 

Συγκεκριμένα, έκανε πρεμιέρα η καινούργια εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου με τίτλο “Love it”, ο νέος κύκλος του “My Style Rocks” και το πρώτο επεισόδιο του “Big Brother”, μετά την πρεμιέρα του Σαββάτου (29/08).

Η πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν πρώτη στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, σημειώνοντας 17.6% στο γενικό σύνολο και 16.7% στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, μένει να δούμε πώς θα τα πάει όταν ξεκινήσουν και οι άλλες πρωινές εκπομπές.

Το “My Style Rocks” σημείωσε 14.8% στο γενικό σύνολο και 12.1% στο δυναμικό κοινό κατά την προβολή του στην απογευματινή ζώνη.

Τέλος, το πρώτο επεισόδιο του “Big Brother” κατέγραψε 29.5% στο γενικό σύνολο και 25.4% στο δυναμικό κοινό, νούμερα αρκετά ενθαρρυντικά και πολύ κοντά στην τηλεθέαση της πρεμιέρας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα