Μπακογιάννης για “Μεγάλο Περίπατο”: Θα το ξαναέκανα αλλά διαφορετικά

Μπακογιάννης για “Μεγάλο Περίπατο”: Θα το ξαναέκανα αλλά διαφορετικά
Κώστας Μπακογιάννης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τις αστοχίες του Δήμου με τον Μεγάλο Περίπατο παραδέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. "Θα το ξαναέκανε αλλά διαφορετικά".

Στην παραδοχή για τις αστοχίες του Δήμου Αθηναίων με τον “Μεγάλο Περίπατο” προχώρησε, έστω και καθυστερημένα, ο Κώστας Μπακογιάννης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο “Happy Day” το πρωί της Τετάρτης, όπου ρωτήθηκε αν θεωρεί πως έχει κάνει κάποιο λάθος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον “Μεγάλο Περίπατο”, ο οποίος είπε πως ήταν λάθος επικοινωνιακά λόγω ονόματος, ωστόσο, υποστήριξε πως θα το ξαναέκανε αλλά διαφορετικά.

“Η περίφημη Πανεπιστημίου. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Θα το ξαναέκανα αλλά θα το έκανα διαφορετικά. Ήταν δύο πράγματα. Πρώτον, ένα λάθος επικοινωνίας. Και μόνο ότι τον είπαμε μεγάλο περίπατο. Δηλαδή, η Πανεπιστημίου τι είναι; Δέντρα, πολλά δέντρα, σκιά, δροσιά, είναι πράσινο, είναι χώρος, δημόσιος χώρος. Είναι ασφάλεια. Να μπορεί, επιτέλους, να κινηθεί και ένας άνθρωπος με αναπηρία, ένας ηλικιωμένος. Δεν είναι περίπατος αυτός.

Και το δεύτερο, ότι άργησε το project να ολοκληρωθεί. Τώρα θα ολοκληρωθεί, όπου να ‘ναι, αλλά άργησε. Αν το ξανασχεδιάζαμε, θα το ξανασχεδιάζαμε διαφορετικά, όπως σχεδιάσαμε διαφορετικά πολλά άλλα πράγματα, ας πούμε το Θέατρο του Λυκαβηττού”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα