Το Linkedin περικόπτει 960 θέσεις εργασίας

Το Linkedin περικόπτει 960 θέσεις εργασίας
Linkedin shutterstock

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως πρόκειται να περικόψει περί τις 960 θέσεις εργασίας ή διαφορετικά το 6% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της.

Η πλατφόρα επαγγελματικής δικτύωσης Linkedin της Microsoft ανακοίνωσε ότι αναμένεται να προχωρήσει στην περικοπή 960 θέσεων εργασίας. Το νούμερο αυτό εκφράζει το 6% του παγκοσμίου εργατικού δυναμικού της.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε απολύσεις προσωπικού ή περιορισμό των προσλήψεων. Η κατάσταση αυτή έχει πλήξει, όπως ήταν αναμενόμενο, και την πλατφόρμα.

Οι θέσεις θα περικοπούν στα τμήματα των πωλήσεων και των προσλήψεων. Ο επικεφαλής προσωπικού με ανάρτησή του ανέφερε πως “Αυτές είναι οι μόνες απολύσεις που σχεδιάζουμε” ενώ προσέθεσε πως το προσωπικό που επηρεάζεται από την εν λόγω απόφαση θα διατηρήσει τα κινητά που του έχουν δοθεί από την εταιρία, όπως και τους υπολογιστές, ώστε να μπορούν να εργάζονται από το σπίτι καθώς προχωρούν στη μετάβαση της καριέράς τους.

Η πλατφόρμα αναμένεται να ενημερώσει τους εργαζομένους εντός εβδομάδας καθώς όσοι επηρεάζονται θα λάβουν email προκειμένου να παρευρεθούν σε συναντήσεις, όπου και θα ενημερωθούν για τις μετέπειτα διαδικασίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα