Εθνική Τράπεζα: Το “Ευχαριστώ” του Π. Μυλωνά στους εργαζόμενους

Εθνική Τράπεζα: Το “Ευχαριστώ” του Π. Μυλωνά στους εργαζόμενους
Πρόσοψη υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας - φωτό αρχείου Eurokinissi

Ο εξαιρετικός τρόπος με τον οποίο εκτελείτε τις εργασίες σας, το κουράγιο και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύετε καθημερινά, αποτελεί πρότυπο για όλους μας, τονίζει στην επιστολή του προς τους εργαζόμενους της ΕΤΕ ο CEO κ. Μυλωνάς

Τις ευχαριστίες του και τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τους συναδέλφους, εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα εξέφρασε σε γραπτή του επιστολή ο CEO της τράπεζας, Παύλος Μυλωνάς.

Η επιστολή του έχει ως εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου για την προσπάθεια που καταβάλλετε ώστε να διασφαλίζουμε καθημερινά την εύρυθμη λειτουργία της Τράπεζας και τη στήριξη των πελατών μας σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία.

Αντιλαμβάνομαι ότι το πράττετε με αφοσίωση και αλληλεγγύη, πολλές φορές ενάντια σε κάθε ανησυχία ή φόβο που πολύ ανθρώπινα μπορεί να αισθάνεστε.

Ιδιαίτερα για τους ανθρώπους του Δικτύου μας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους μας, τους συναδέλφους, τη Διοίκηση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.

Ο εξαιρετικός τρόπος με τον οποίο εκτελείτε τις εργασίες σας, το κουράγιο και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύετε καθημερινά, αποτελεί πρότυπο για όλους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες αναχαίτισης της πορείας του ιού.

Καθημερινά η διατμηματική Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων παίρνει συντονισμένες και γρήγορες αποφάσεις, ώστε να διασφαλίζει την υγεία και την ασφάλεια όλων. Χρειάζεται όμως να ακολουθούμε όλοι σχολαστικά τις οδηγίες της Πολιτείας  σχετικά με τη δική μας προσωπική ασφάλεια πρωτίστως και στη συνέχεια σε σχέση με τη διαχείριση κρουσμάτων.

Λένε ότι στις κρίσιμες στιγμές αποκαλύπτεται η πραγματική μας φύση. Πρέπει να νιώθουμε περηφάνεια λοιπόν, ως μονάδες και ως ΜΙΑ Τράπεζα για την ποιότητα του χαρακτήρα που δείχνουμε.

Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα