Eurobank: Ολοκληρώθηκε το deal για την FPS

Eurobank: Ολοκληρώθηκε το deal για την FPS
Κατάστημα της Eurobank Eurokinissi

Την παραίτηση τους από την Eurobank θέτουν την επόμενη εβδομάδα τόσο ο Θ. Καλαντώνης όσο και ο Αν. Πανούσης προκειμένου να αναλάβουν από τις 6 Απριλίου τα καθήκοντά τους στην FPS ως εκτελεστικός πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αντίστοιχα.

Στις αρχές Απριλίου και με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων από την διοίκηση της FPS, ολοκληρώνεται και τυπικά η συμφωνία της Eurobank με την DoValue για την διαχείριση των κόκκινων δανείων του Ομίλου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα τόσο ο κ. Θ. Καλαντώνης όσο και ο κ. Αν. Πανούσης αναμένεται να θέσουν την παραίτηση τους στην διοίκηση της Eurobank προκειμένου να αναλάβουν και επισήμως από τις 6 Απριλίου τα καθήκοντά τους στην FPS ως εκτελεστικός πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι τόσο το τυπικό όσο και το νομικό μέρος της συμφωνίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί και πλέον οι διοικήσεις της doValue και της FPS εργάζονται για την ολοκλήρωση τόσο των τελευταίων λειτουργικών εκκρεμοτήτων που απομένουν όσο και για την αύξηση των εργασιών τους. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι η μετακίνηση του απαραίτητου για την λειτουργία της FPS προσωπικού από την Eurobank ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή από πλευράς των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών και με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Eurobank για το 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Φ. Καραβίας ενημέρωσε τους αναλυτές ότι η συναλλαγή του Cairo και η συνεργασία με την doValue προχωράει κανονικά χωρίς καμία επίπτωση ή διαταραχή λόγω του κορωνοϊού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα