Σταϊκούρας: Συνεχίζουμε πολιτικές για την περαιτέρω ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Σταϊκούρας: Συνεχίζουμε πολιτικές για την περαιτέρω ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων
Χρήστος Σταϊκούρας Dimitris Kapantais / SOOC

Το Eurogroup επικρότησε την πρόοδο της χώρας, αναγνωρίζοντας την ταχεία και ισχυρή ανάκαμψη, σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Το Eurogroup, κατά τη συζήτηση της 13ης Έκθεσης Ενισχυμένης Εποπτείας, επικρότησε την πρόοδο της χώρας, αναγνωρίζοντας την ταχεία και ισχυρή ανάκαμψη σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας με αφορμή τη συζήτηση της 13ης Έκθεσης Ενισχυμένης Εποπτείας για την Ελλάδα στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.

«Η σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup περιλάμβανε μια ατζέντα δύσκολων θεμάτων, απόρροια των πρωτόγνωρων προκλήσεων και της έντονης αστάθειας, αβεβαιότητας και ανασφάλειας που έχουν δημιουργήσει οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Μέσα σε αυτό το ρευστό περιβάλλον, η Ελλάδα κατέγραψε άλλη μία επιτυχία» ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών Χρηστος Σταϊκούρας προσθέτοντας τα εξής:

«Το Eurogroup, κατά τη συζήτηση της 13ης Έκθεσης Ενισχυμένης Εποπτείας, επικρότησε την πρόοδο της χώρας, αναγνωρίζοντας την ταχεία και ισχυρή ανάκαμψη, αλλά και τις ευοίωνες προοπτικές της οικονομίας.

Η Ελλάδα, παρά την υψηλή αβεβαιότητα που επικρατείδιεθνώς, συνεχίζει, με νηφαλιότητα, σύνεση, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, να υλοποιεί πολιτικές για την περαιτέρω ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, την επίτευξη υψηλών και διατηρήσιμων ρυθμών οικονομικής μεγέθυνσης, τη δημιουργία πολλών, καλών νέων θέσεων απασχόλησης, την τόνωση της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα