Τράπεζα Πειραιώς: Ανακοίνωσε νέα εθελούσια έξοδο έως τις 17 Οκτωβρίου

Τράπεζα Πειραιώς: Ανακοίνωσε νέα εθελούσια έξοδο έως τις 17 Οκτωβρίου
Τράπεζα Πειραιώς Nikos Libertas / SOOC

Το συνολικό μικτό ποσό της αποζημίωσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 20.000 ευρώ, ούτε να υπερβαίνει το ποσό των 160.000 ευρώ.

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς, με την προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος από τους εργαζομένους να ξεκινάει από σήμερα και να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται στους εργαζόμενους που επηρεάζονται άμεσα από αλλαγές στο λειτουργικό μοντέλο ή/και οργανωσιακές αλλαγές της Τράπεζας ή/και απασχολούνται σε δραστηριότητες που τείνουν να μειώνονται ή να καταργούνται.

Οι εργαζόμενοι που θα αιτηθούν την ένταξή τους στο Πρόγραμμα έως και την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, θα λάβουν το συνολικό μικτό ποσό αποζημίωσης προσαυξημένο κατά 5%. Το συνολικό μικτό ποσό της αποζημίωσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 20.000 ευρώ, ούτε να υπερβαίνει το ποσό των 160.000 ευρώ.

Πέραν της άμεσης αποχώρησης με λήψη αποζημίωσης, παρέχεται και εναλλακτική στον εργαζόμενο να επιλέξει να συμμετέχει σε Μακροχρόνια Άδεια δύο (2) ετών μετ’ αποδοχών, λαμβάνοντας και εφάπαξ ποσό πριν από την έναρξη της Μακροχρόνιας Άδειας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα