UCI Greece: Νέες επενδύσεις στην Ελλάδα

UCI Greece: Νέες επενδύσεις στην Ελλάδα
Εργαζόμενοι εταιρείας (φωτογραφία αρχείου) Shutterstock

Η UCI Greece εκτός από την διαχείριση δανείων εισέρχεταιδυναμικά και στο χώρο του Real estate φέρνοντας στην ελληνική αγοράεξειδικευμένη εταιρεία. Σύντομα στην Ελλάδα και άλλες θυγατρικές του Ομίλου Santader

Μια σειρά από σημαντικά για την εταιρεία projects, όπως οι επενδύσεις σε νέο λογισμικό για την διαχείριση δάνειων, σε νέο τηλεφωνικόκέντρο ικανό να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της εταιρείας και την μετα covid19 εποχή αλλά και ηαπόκτηση εξειδικευμένου software για τη διαχείριση και πώληση ακινήτων, τρέχει τις τελευταίες εβδομάδες ο CEO UCI Greece LMS Άρης Αρβανιτάκης.

Παράλληλα συνεχίζει να εμπλουτίζει την ομάδα του με έμπειρα στελέχη προερχόμενα από τον ανταγωνισμό,συμβουλευτικές εταιρίες και τράπεζες, προετοιμάζοντας την εταιρία στις νέες απαιτητικές συνθήκες που δημιουργούνται στην ελληνική αγορά κόκκινων δανείων.

Το μοντέλο λειτουργία της UCI Greece LMS στηρίζεται στις λύσεις φιλικής διευθέτησης που προωθεί στους πελάτες της, πάντα σε συνδυασμό με τον κώδικα δεοντολογίας και την ανάγκη εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για όλα τα μέρη

Δυναμική είσοδος στην αγοράτου Real Estate

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news247.gr, η UCI Greece LMS, εκτός από τον κλάδο της διαχείρισης δανείων και απαιτήσεων, εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο του Realestate management, φέρνοντας στην ελληνική αγορά εταιρία εξειδικευμένη στονκλάδο η οποία είναι και αυτή μέλος του Group.

Υπενθυμίζεται ότι η UCI Greece LMS είναι θυγατρική εταιρία Ισπανικού τραπεζικού ομίλου, με αποκλειστικούς μέτοχους την Banco Santander & την BNP Paribas, κατά 50% έκαστος και εξειδικεύεται στην διαχείριση δανειακών χαρτοφυλακίων από τράπεζες καιεπενδυτές, στηριζόμενη κυρίως στην εμπειρία που προέρχεται από την μητρική εταιρία στην Ισπανία. Ο όμιλος αυτή τη στιγμή έχει παρουσία στην Ιβηρική χερσόνησο – Ισπανία και Πορτογαλία – Ελλάδα και Βραζιλία όπου διαχειρίζεται πάνω από 11 δισ. σε στεγαστικά δάνεια.

Σε ότι αφορά στο δυναμική είσοδο στον εγχώριο κλάδο του real estate,σημειώνεται ότι ο χώρος των μεσιτών πώλησης ακινήτων είναι ιδιαίτερα γνωστός στην εταιρεία, αφού δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2004 με παραπάνω από4 00 συνεργασίες με τους μεγαλύτερους μεσίτες.

Απόβαση της Santader στηνΕλλάδα

Ενδεικτικό του πόσο ενδιαφέρει η ελληνική οικονομία τους μετόχους – κολοσσούς της UCI Greece LMS, είναι ότισχεδιάζουν να επεκτείνουν την παρουσία τους και εκτός της διαχείρισης κόκκινων δανείων και του real estate και σύντομα θα καταφθάσουν στην ελληνική αγορά και άλλεςεταιρείες τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του NPL Confidentialο όμιλος Santader έχει αναθέσει στην KPMG να αναλάβει την στελέχωση και άλλης εταιρίας του ομίλου στην Ελλάδα καισύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα