Αναστασία Πυργιώτη: Για πολλά “μετάλλια” και στη δημόσια εκπαίδευση η Ελληνίδα παραολυμπιονίκης

Αναστασία Πυργιώτη: Για πολλά “μετάλλια” και στη δημόσια εκπαίδευση η Ελληνίδα παραολυμπιονίκης
https://dide-peiraia.att.sch.gr/

Η Αναστασία Πυργιώτη θα συνεχίσει στη δημόσια εκπαίδευση όσα σπουδαία κατάφερε στο χώρο του αθλητισμού φτάνοντας μέχρι το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η παραολυμπιονίκης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο Αναστασία Πυργιώτη δίνει το δικό της ξεχωριστό παράδειγμα θέλησης και επιμονής.

Η χάλκινη παραολυμπιονίκης στο Boccia ανέλαβε υπηρεσία ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πειραιά αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η αναπηρία της κάθε άλλο παρά την εμποδίζει να προοδεύει.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Στα γραφεία της ΔΔΕ Πειραιά, σήμερα 07.10.2022, ανέλαβε υπηρεσία ως αναπληρώτρια η καθηγήτρια Αναστασία Πυργιώτη, κλ.ΠΕ23-Ψυχολόγος, απόφοιτος Παντείου Παν/μιου και κάτοχος χάλκινου μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο (2020).

Της ευχόμαστε κάθε καλό στην εκπαιδευτική πορεία της και να χαρίσει απλόχερα χαμόγελα και χαρά στην σχολική μας κοινότητα.

Νιώθουμε περήφανοι για την πολύτιμη συνεργασία της κας Πυργιώτη, που με πολύ κόπο, αλλά και αμέριστη δύναμη, μας εμπνέει και μας αποδεικνύει ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει να παραιτούμαστε και να σταματάμε να κυνηγάμε τα όνειρα μας!!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα