Διάψευση για τα περί ψηφιακού απολυτηρίου

Διάψευση για τα περί ψηφιακού απολυτηρίου

Στο επίκεντρο δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου, Αντώνης Λιάκος

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι διεργασίες στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για τις μεταρρυθμίσεις που θα αφορούν στις πανελλαδικές εξετάσεις και στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο επίκεντρο βρέθηκαν δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου, Αντώνη Λιάκου, περί ψηφιακού απολυτηρίου, δηλώσεις που, ωστόσο, διαψεύδει.

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» το Σάββατο, ο κ. Λιάκος δήλωσε ότι η βαθμολόγηση του απολυτηρίου θα πρέπει να γίνει κεντρικά για λόγους διαφάνειας και ότι υπάρχει σειρά προτάσεων που αφορά στην ένταξη της ψηφιακής τεχνολογίας στο σχολείο.

Ο κ. Λιάκος με ανακοίνωσή του διαψεύδει ότι προέβη στις δηλώσεις που καταγράφονται στο άρθρο, και μάλιστα παραπέμπει σε άρθρο του που θα δημοσιευθεί από βδομάδα.

«Εκπλήσσομαι και εγώ ο ίδιος από όσα διαβάζω ότι τάχατες δήλωσα στον Ελεύθερο Τύπο, σήμερα. Δεν έχουν καμιά βάση. Στην Εφημερίδα των Συντακτών θα δημοσιευτεί άρθρο μου τη Δευτέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα πάνω κάτω στο Λύκειο: Επιστρέφει η τράπεζα θεμάτων

Ξεχάστε τις Πανελλαδικές. Έρχεται νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

SHARE: