Υπ. Παιδείας: Στις 2 Ιουνίου τελειώνουν τα μαθήματα για τη Γ’ Λυκείου

Υπ. Παιδείας: Στις 2 Ιουνίου τελειώνουν τα μαθήματα για τη Γ’ Λυκείου
Στιγμιότυπο από Λύκειο στο Ναύπλιο Eurokinissi

Νέα απόφαση του υπουργείου Παιδείας αλλάζει την ημερομηνία λήξης των μαθημάτων για τη Γ' Λυκείου. Στις 11 Ιουνίου το τέλος των μαθημάτων για τους υπόλοιπους μαθητές.

Στις 2 Ιουνίου λήγουν τα μαθήματα για τη Γ’ Λυκείου όπως αναφέρεται σε νέα απόφαση που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή, λάμβανοντας υπόψη- όπως αναφέρεται- “την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του κορονοϊού“.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση “ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020-2021 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή”.

“Για τη Γ’ τάξη των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020 – 2021 ορίζεται η 2α Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη” αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα