ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

Ο Πάνος (Παναγιώτης) Σκουρλέτης (Αθήνα, 1 Ιανουαρίου 1962) είναι Έλληνας πολιτικός και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 τοποθετήθηκε στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη βουλευτής. Διατέλεσε Υπουργός Εσωτερικών στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου του 2016, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της πρώτης κυβέρνησης Α. Τσίπρα (Ιανουάριος 2015), υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον ανασχηματισμό της 18.7.15 και υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στη δεύτερη κυβέρνηση Α. Τσίπρα (Σεπτέμβριος 2015). Διετέλεσε στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού και το 1990 εντάχθηκε στον Συνασπισμό.

Νίκη Κεραμέως

Κολλέγιο Αθηνών: Κάλυψη - απόκρυψη από την Κεραμέως για τον κανονισμό περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Απαντώντας σε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Παιδείας αρνείται να δώσει λύση στο πρόβλημα του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κολλεγίου Αθηνών που εντόπισε ο Συνήγορος του Πολίτη. Σκουρλέτης: "Χλιαρή και εκπρόθεσμη απάντηση, η οποία ουδόλως λύνει το θέμα".

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

ΣΥΡΙΖΑ: Διαρκές "σιωπητήριο" Κεραμέως για το Κολλέγιο Αθηνών - Αδιαφορεί για ζητήματα προστασίας παιδιών

Μετά τη σχετική ερώτηση που κατατέθηκε στη βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται σχετικά με τον κανονισμό πρόληψης και αντιμετώπισης περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης του Κολλεγίου Αθηνών.

H υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Κολλέγιο Αθηνών: Στη Βουλή το θέμα του προβληματικού κανονισμού περί σεξουαλικής παρενόχλησης - Ερώτηση στην Κεραμέως

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επίκαιρη ερώτηση στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για το ζήτημα που ανέδειξε το NEWS 24/7 σχετικά με τον προβληματικό κανονισμό του Κολλεγίου Αθηνών περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης

Σκουρλέτης: Η Αττική Οδός να παραχωρηθεί σε Δημόσιο φορέα

Την απουσία οποιασδήποτε πίεσης για την ανάθεση της Αττικής Οδού σε ιδιωτικό επενδυτικό σχήμα επισημαίνει με δήλωσή του ο Πάνος Σκουρλέτης. "Λύσεις υπέρ της κοινωνίας υπάρχουν" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Σκουρλέτης

Κατάντια: Ο "αριστερός" Σκουρλέτης απαιτεί από δημοσιογράφο… δήλωση μετανοίας!

Ο πολιτικός κατήφορος του "αριστερού" Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος απαιτεί από δημοσιογράφο να υπογράψει δήλωση μετάνοιας, απειλώντας τον με μήνυση και αγωγή σε περίπτωση που δεν το κάνει.

Πάνος Σκουρλέτης

Κύριε Σκουρλέτη, οι πολιτικοί δεν κάνουν μηνύσεις και αγωγές, δίνουν απαντήσεις…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την αντιδικία του Πάνου Σκουρλέτη με το δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο και τις ευθείες απειλές του πρώτου να υποβάλλει μηνύσεις.

Γαλλικές εκλογές

Υστερόγραφα…

Ο Γιάννης Τριάντης γράφει για τις εκλογές στη Γαλλία, το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το λειμώνα των μίντια και άλλα τινά εν συντομία.

ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: "Η ΝΔ επιχειρεί προσωπικές επιθέσεις κατά στελεχών του κόμματος"

"Προσωπικές επιθέσεις της ΝΔ κατά στελεχών του" καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος για τον Πάνο Σκουρλέτη, η οποία ανέφερε για τον βουλευτή ότι 'επιχείρησε να προσβάλλει τις τοπικές της ΝΔ"

ΣΥΡΙΖΑ: Το 3ο Συνέδριο αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Το 3ο Συνέδριο αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη

Τεχνητή εικόνα διχασμού προσπαθεί να δημιουργήσει ο κυβερνητικός μιντιακός μηχανισμός τονίζει η Κουμουνδούρου. Π.Σκουρλέτης: Εγκρίθηκε ομόφωνα η πολιτική απόφαση του Συνεδρίου

Πάνος Σκουρλέτης

Σκουρλέτης: Μομφή κατά της κυβέρνησης που δεν παρέχει καμία ασφάλεια στους πολίτες

Σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Σκουρλέτης. Καταλόγισε μομφή κατά τυ κυβερνώντος κόμματος σε όλους τους τομείς.

O Πάνος Σκουρλέτης

Σκουρλέτης: Οι πυρκαγιές ανέδειξαν την ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "δεν άκουσε τις ερωτήσεις που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία των δασών και για τα μέτρα πρόληψης", με αποτέλεσμα να επέλθει "καταστροφή".

Σκουρλέτης: Αδιόρθωτος ο πρωθυπουργός, επιμένει στην παράδοση του τομέα της υγείας στους ιδιώτες

Σκουρλέτης: Αδιόρθωτος ο πρωθυπουργός, επιμένει στην παράδοση του τομέα της υγείας στους ιδιώτες

«Ο πρωθυπουργός δείχνει, τελικά, πως είναι ιδεοληπτικός, εμμονικός και δεν είναι προτεραιότητα, δυστυχώς, το δημόσιο σύστημα υγείας» επισημαίνει ο Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του.