Α.Τσίπρας: Θα ασκηθούν πιέσεις στους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ(PHASMA/M.KARAGIANNIS)
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ(PHASMA/M.KARAGIANNIS) PHASMA

"Ο Σαμαράς κινήθηκε εξ΄ ανάγκης και κίνησε τις διαδικασίες εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας", τόνισε ο Αλέξης Τσιπρας κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας. Προέβλεψε πως θα ασκηθούν πιέσεις στους βουλευτές

Του Αντώνη Αντζολέτου

"Η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής είναι τελικά μια θετική εξέλιξη που έγινε κάτω από την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής", επεσήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας στα στελέχη της πολιτικής γραμματείας του κόμματος κατά την εισήγηση του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να τόνισε, πως οι επόμενες ημέρες έως τις 29 Δεκεμβρίου θα είναι ημέρες κρίσιμες και δύσκολες.

"Είναι βέβαιο ότι θα ασκηθούν πιέσεις προς τους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες", εκτίμησε και ζήτησε από τα μέλη του οργάνου να  δημιουργηθεί ένα κίνημα αντίστασης του λαού στην επιχείρηση εκβιασμού και τρομοκράτησης.

"Το επόμενο διάστημα χρειάζεται σοβαρότητα εγρήγορση και αποφασιστικότητα", φέρεται να συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσιπρας και πρότεινε να τεθεί η Πολιτική Γραμματεία σε διαρκή συνεδρίαση προεκειμένου να εκτιμάται καθημερινά η κατάσταση και να υπάρχει παρέμβαση όπου χρειαστεί.

Την ίδια ώρα τόνισε πως το κόμμα θα συνεχίσει τις  περιφερειακές συνδιασκέψεις, καθώς όπως είπε "αναδεικνύουμε το πραγματικό δίλημμα που είναι η συνέχιση της μνημονιακής διακυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Σαμαρά ή η εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ".

"Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό", ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας συμπληρώνοντας πως "από τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την κατάθεση συγκεκριμένων νομοσχεδίων που θα αφορούν την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη  διαφθορά, το λαθρεμπόριο, την φοροδιαφυγή, αλλά και τον χώρο των ΜΜΕ".

ΣΥΡΙΖΑ: Με την πλάτη στον τοίχο ο πρωθυπουργός

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολιάζοντας όσα ανέφερε ο κ. Σαμαράς, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τη χωρά πίσω στην απειλή εξόδου από το ευρώ, τονίζουν, πως ο πρωθυπουργός είναι με την πλάτη στον τοίχο και επιστρατεύει ό,τι πιο κινδυνολογικό υπάρχει. Και είμαστε ακόμα στην αρχή, επισημαίνουν με νόημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς θα υποστεί ολέθρια ήττα στις εκλογές

Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν "ταμείο" και προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν πιθανά σενάρια "τρόμου"

SHARE:

24Media Network