Αλεξιάδης: “Πολιτικά επικίνδυνο αυτό που κάνει με το αφορολόγητο ο Μητσοτάκης”

Αλεξιάδης: “Πολιτικά επικίνδυνο αυτό που κάνει με το αφορολόγητο ο Μητσοτάκης”
Τρύφωνας Αλεξιάδης Eurokinissi

Ο υπεύθυνος τομέα οικονομικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μίλησε στον News 24/7 στους 88.6 για την αποπληρωμή μέρους των δανείων προς το ΔΝΤ, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το αφορολόγητο.

“Πολύ σημαντικά βήματα για την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις”, χαρακτήρισε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης το πράσινο φως του ESM για τη δόση και την αποπληρωμή μέρους των δανείων προς το ΔΝΤμιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ” του Σεραφείμ Κοτρώτσος. 

“Λήγει μια εκκρεμότητα που βοηθάει την χώρα στην πορεία μετά τη μνημονιακή βαρβαρότητα. Η χώρα βγαίνει στις αγορές και στόχος είναι να μην χρωστάει στο ΔΝΤ με τα επιτόκια που είχαν τα συγκεκριμένα δάνεια”, είπε ο υπεύθυνος τομέα οικονομικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, ο κ. Αλεξιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόταση μη μείωσης του αφορολόγητου, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά κόλπα.

“Πολιτικά επικίνδυνο αυτό που κάνει με το αφορολόγητο εφόσον ξέρει ποιοι είναι οι ευρωπαϊκοί κανόνες, εκτός αν το κάνει για πολιτικό εντυπωσιασμό. Ξέρει ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τους θεσμούς μετά από διαβούλευση. Δεν μπορεί πριν μερικούς μήνες να στενοχωριέται για τη μη μείωση του αφορολόγητου και τις συντάξεις και τώρα να κάνει κριτική στην κυβέρνηση”, σχολίασε και επανέλαβε τη δήλωση Τσίπρα περί μη μείωσης με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα