Αλληλοχειροκροτήθηκαν Βενιζέλος και Παπανδρέου

Πρώτη ημέρα εργασιών στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Πρώτη ημέρα εργασιών στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Πιο σαφές από ποτέ έκαναν το μήνυμα ενότητας που θέλει να εκπέμψει το Κίνημα Αλλαγής στο δεύτερο συνέδριο του, οι δύο πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ.

Σε ένα συνέδριο με κεντρικό μήνυμα την ενότητα και την αυτόνομη πορεία για το Κίνημα Αλλαγής απέναντι τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισαν να κάνουν σαφές με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως συντάσσονται σε αυτή τη γραμμή, στην κοινή τους παρουσία στο έκτακτο συνέδριο.

Κι αυτό γιατί, αν μη τι άλλο συζητήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το χειροκρότημα του ενός προς τον άλλο κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους. Μάλιστα ο Ευάγγελος Βενιζέλος χειροκρότησε τέσσερις φορές τον πρώην πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, προξενώντας θετικές εντυπώσεις σε συνέδρους και παρατηρητές.

Άλλωστε, όπως έγραφε από χθες το News247, η χημεία μεταξύ των πρώην προέδρων θα είναι βασικό αντικείμενο παρατήρησης στο συνέδριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συνέδριο Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φώφη Γεννηματά: Το "φύγε εσύ, έλα εσύ" δεν είναι η λύση στο βαθύ πολιτικό πρόβλημα της χώρας

Σε εξέλιξη το έκτακτο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ στο ΣΕΦ

Συνέδριο εκλογών για το ΚΙΝΑΛ

Σκανδαλίδης: Είμαστε οι αληθινοί εκφραστές του σοσιαλδημοκρατικού κινήματος στην Ευρώπη

SHARE:

24Media Network