Απρίλιο "βλέπει" εκλογές ο Κουβέλης

ΑΘΗΝΑ-ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ) ICON

Μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών κατά δύο μήνες εκτιμά ότι θα υπάρξει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης

Δύο μήνες μετά τη 19η Φεβρουαρίου εκτιμά ότι θα διεξαχθούν οι εκλογές ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

"Η συζήτηση για τις εκλογές είναι ανοιχτή, είναι πάνω στο τραπέζι και κυρίως με την πρωτοβουλία των πολιτικών δυνάμεων , που συγκρότησαν αυτή την κυβέρνηση.

Και υπάρχουν τα μεγάλα ζητήματα αν η κυβέρνηση θα προλάβει να αντιμετωπίσει τα ζητήματα της δανειακής σύμβασης, αλλά και όλα τα άλλα που συγκροτούν τα μέρη της δανειακής σύμβασης που έχουν σχέση με σημαντικές πολιτικές επιλογές και αποφάσεις. Και αναφέρομαι στα μέτρα", σημείωσε.

"Εμείς δεν επενδύουμε στο ενδεχόμενο καταστροφής της χώρας, ούτε στην κήρυξη της Ελλάδας σε τυπική χρεοκοπία και ανεξάρτητα από το γεγονός, ότι βρισκόμαστε σε ένα ουσιαστικό χρεοστάσιο", υπογράμμισε.

Συμπλήρωσε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ τόνισε πως σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προχωρήσουν οι ιδέες για δυο ομόκεντρους κύκλους που προωθούν και οι Γάλλοι σοσιαλιστές.

"Θα πρόκειται για την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων, η οποία θα διαμορφώσει φυγόκεντρες τάσεις, αποσυσπειρώσεις και θα καθυστερήσει σημαντικά και τη δυνατότητα πορείας προς την ουσιαστική πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης", συμπλήρωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE:

24Media Network