Δέκα πρώην υπουργοί και βουλευτές στηρίζουν Γιώργο Παπανδρέου

Δέκα πρώην υπουργοί και βουλευτές στηρίζουν Γιώργο Παπανδρέου
Ο Γιώργος Παπανδρέου SOOC PHOTOS

Αναλυτικά τα ονόματα των στελεχών που δραστηριοποιούνται υπέρ της υποψηφιότητάς του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Ενώ πλησιάζει η πρώτη Κυριακή (5 Δεκεμβρίου) των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, δέκα πρώην στελέχη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τη στήριξή τους στον Γιώργο Παπανδρέου. Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών δραστηριοποιούνται ήδη στην προεκλογική του καμπάνια έχοντας ενεργό ρόλο.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προστεθούν και άλλα ονόματα αφού ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επαφές και συζητήσεις με πολλά στελέχη του ευρύτερου χώρου.

Στους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου περιλαμβάνονται: Ο Δημήτρης Ρέππας πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεταφορών, Εργασίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γρηγόρης Νιώτης, ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών Γιάνννης Μαγκριώτης, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Διαμαντίδης, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης, η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, η πρώην υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Ροδούλα Ζήση όπως επίσης οι πρώην βουλευτές Χρύσα Αράπογλου και Μιχάλης Καχριμάκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα