Διαψεύδει τα περί απόπειρας δωροδοκίας η Έλενα Κουντουρά

Διαψεύδει τα περί απόπειρας δωροδοκίας η Έλενα Κουντουρά
Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "α) Για τη διαχείριση, τον έλεγχο και την εφαρμογή αναπτυξιακών παρεμβάσεων για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, β) Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2012/17 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 13ης Ιουνίου 2012 στο Ελληνικό Δίκαιο, Τροποποίηση του ν. 3419/2005 και άλλες διατάξεις" την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, για τους ισχυρισμούς περί απόπειρας δωροδοκίας της

Τον ισχυρισμό ότι την προσέγγισαν με σκοπό να την δωροδοκήσουν ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, διέψευσε κατηγορηματικά η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ερωτηθείσα από δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλή, δήλωσε ότι υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας και της Έλενας Κουντουρά. Κατόπιν, το διέψευσε.

Ειδικότερα, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις καταγγελίες Χαϊκάλη, η κ. Κόλλια είπε, πως το άλλο πρόσωπο, εκτός του Παύλου Χαϊκάλη, είναι γυναίκα. Μετά από πιεστικές ερωτήσεις είπε ότι πρόκειται για την κ. Κουντουρά. 

Λίγο αργότερα, η Έλενα Κουντουρά διέψευσε τον ισχυρισμό.

“Μίλησα με την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά. Αρνείται ότι είπε τέτοιο πράγμα και είναι και έξαλλη. Πάρτε τη τηλέφωνο. Η κυρία Κόλλια ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και είναι και θυμωμένη πολύ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα