Κύκλοι ΠΑΣΟΚ: Δεν χρησιμοποιήσαμε το φλασάκι του ΣΔΟΕ

Στιγμιότυπο από την έξοδο των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Κυβέρνηση,μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα νέα μέτρα που ζητά η τρόϊκα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012. Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την έξοδο των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Κυβέρνηση,μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα νέα μέτρα που ζητά η τρόϊκα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012. Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ σχετικά με το "φλασάκι" με τα ονόματα των φοροφυγάδων. Πώς έφτασε από τον Ευ. Βενιζέλο στον Αντώνη Σαμαρά

Το "φλασάκι" με τα ηλεκτρονικά στοιχεία αναφορικά με ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία που ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης είχε δώσει "άτυπα" στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υπήρχε στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους.

Επιπλέον, σημειώνουν ότι ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος είχε την "εύλογη εντύπωση" ότι το υλικό αυτό παραμένει ως ανεπεξέργαστο υλικό στο ΣΔΟΕ.

Οι ίδιες πηγές, ανέφεραν ότι μόλις ο κ. Βενιζέλος διαπίστωσε από τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις ότι καμία δημόσια υπηρεσία δεν έχει το υλικό αυτό (όχι για παράνομη επεξεργασία, αλλά ως υλικό που ακόμη και χωρίς να γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας πρέπει να υπάρχει στη διάθεση της πολιτείας για να μη μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι αποκρύφτηκε ή καταστράφηκε), έστειλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ό,τι του έδωσε ο κ. Διώτης και όπως ακριβώς του το έδωσε.

«Θα ήταν αδιανόητο να δοθεί η εντύπωση ότι "χάθηκε" υλικό που πέρασε από χέρια δημοσίων λειτουργών και πολιτικών προσώπων», υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network