Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: “Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πάθος και θα πάμε μπροστά”

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: “Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πάθος και θα πάμε μπροστά”
Ο Γιώργος Παπανδρέου (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου μετά την ήττα του στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά τη συντριπτική ήττα του από τον Νίκο Ανδρουλάκη, στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατέφθασε στο ίδρυμα “Ανδρέας Παπανδρέου”, απ’ όπου δήλωσε τα εξής: Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας.

Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία. Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά”.

Αμέσως μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα και με τηn καταμέτρηση στο 70%, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.

Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην πρωθυπουργός έριξε τους τόνους σε σχέση με τη στάση που είχε κρατήσει τη βδομάδα πριν φτάσουμε στις κάλπες του δεύτερου γύρου, ενώ δείχνει να επιβεβαιώνει τα όσα είχε πει πως θα παραμείνει στο κόμμα και θα βοηθήσει “από οποιοδήποτε μετερίζι” ώστε να “μεγαλώσει η παράταξη και να επαναπατρίσει ψηφοφόρους”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη δική του μεριά επέλεξε να κρατήσει χαμηλότερους τόνους, ενώ επανέλαβε σε κάθε ευκαιρία πως επιλέγει την αυτόνομη πορεία για τη παράταξη, ενώ είναι ανοιχτός στην επαναφορά των συμβόλων του ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε και ήδη έχει γίνει στη Χαριλάου Τρικούπη στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη – “Να αγωνιστούμε για ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ”

Τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτησή του στο twitter.

Στην ανάρτησή του, καλεί παράλληλα όλους να αγωνιστούν για ένα “μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ”

“Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης. Όλοι μας να αγωνιστούμε για μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ.” έγραψε στο twitter ο πρώην υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα