Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα προεκλογικά σποτ των Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα προεκλογικά σποτ των Ανδρουλάκη – Παπανδρέου
Σημαίες ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ Eurokinissi

Τα προεκλογικά σποτ των δύο υποψηφίων για τις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή. Τι αναφέρουν στα μηνύματά τους Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου.

Τα προεκλογικά τους σποτ ανέβασαν στα social media οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις επαναληπτικές εκλογές, με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα.

“Μαζί στην κάλπη. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Ενώνουμε”, αναφέρει το σύνθημα του Νίκου Ανδρουλάκη, σε ένα βίντεο που πλαισιώνεται από μια σειρά από μηνύματα υποστηρικτών του διαφορετικών ηλικιών και το σύνθημά του “μαζί”, καλώντας στην κάλπη της Κυριακής για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παπανδρέου με σύνθημα “Πάμε Μπροστά” στο σποτ του παρουσιάζει στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του, καλώντας τον κόσμο να τον στηρίξει καθώς, όπως λέει, κρίνεται το μέλλον της Προοδευτικής παράταξης αυτή την Κυριακή.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα