Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το υγειονομικό πρωτόκολλο για την ψηφοφορία – Η σύσταση για όσους δεν είναι μέλη ή φίλοι

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το υγειονομικό πρωτόκολλο για την ψηφοφορία – Η σύσταση για όσους δεν είναι μέλη ή φίλοι
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ)

Τα μέτρα που θα ληφθούν κατά την ψηφοφορία στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ.

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ, θα μπορούν οι ψηφοφόροι να προσέλθουν στις κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής αύριο, Κυριακή (5/12).

Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής ενημερώνει για τις συνθήκες με τις οποίες θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές.

Κατά την ανακοίνωση, οι ψηφοφόροι θα προσέρχονται ένας – ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και προκειμένου να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν “υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου”.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΔΕΚΑΠ:

1. Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου καθώς και οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων, όσοι δηλαδή θα είναι συνεχώς εντός του Εκλογικού Τμήματος, θα έχουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου.

Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους. Ο έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών στους ανωτέρω θα γίνεται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και ο ίδιος θα επιδεικνύει το δικό του στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

2. Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

3. Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, κάνουμε ισχυρή σύσταση σε όλους τους ψηφοφόρους να έχουν κατεβάσει, εκτυπώσει και συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής Μέλους ή Φίλου από την ιστοσελίδα (site) του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα