Επανεκλογή Κουβέλη στην ηγεσια της ΔΗΜΑΡ με 81,2%

Επανεκλογή Κουβέλη στην ηγεσια της ΔΗΜΑΡ με 81,2%
Στιγμιότυπο από το 2ο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ που ολοκληρώνει σήμερα τις εργασίες του,με την εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής,Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης. Τι δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Με ποσοστό 81,2% επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης. Όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος της καταμέτρησης που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα ψήφισαν 958 μέλη εκ των οποίων 778 ψήφισαν τον κ. Κουβέλη, 169 λευκό και 11 άκυρο.

Ο Φ. Κουβέλης δήλωσε αμέσως μετά την επανεκλογή του ότι η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να είναι παρούσα, πιο δυνατή, με υπεύθυνο πολιτικό λόγο και θέσεις καθώς η χώρα και η κοινωνία δικαιούνται να προχωρήσουν μπροστά, να ανασυγκροτηθούν και να αντιμετωπισθούν όλα εκείνα που έχουν οδηγήσει στην βαθύτατη κρίση την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες.

Επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει με την ίδια ευθύνη την πορεία της στην πολιτική ζωή προσφέροντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα για να αλλάξει την πολιτική και για να κινηθεί η πολιτική σε προοδευτική κατεύθυνση στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.

Αργά το βράδυ της Κυριακής αναμένεται η ανακοίνωση της νέας Κεντρικής Επιτροπής η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση θα εκλέξει τον γραμματέα του κόμματος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα