Επίθεση Παππά στη ΝΔ για το θέμα των ΜΜΕ

Επίθεση Παππά στη ΝΔ για το θέμα των ΜΜΕ

Σε υψηλούς τόνους κατά της ΝΔ για το θέμα των αδειών των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων κινήθηκε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό του κυβερνητικού έργου, αλλά και καταθέτοντας τη δική του πρόταση για την ανασυγκρότηση του κόμματος

Στην ιδεολογική σύγκρουση που είναι σε εξέλιξη με όσους αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, απαντώντας στο επιχείρημα της άλλης πλευράς, πως ¨τα πράγματα τώρα είναι χειρότερα από πριν¨.

¨Να ρωτήσουμε για ποιον τα πράγματα είναι καλύτερα ή χειρότερα¨ αναρωτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας τονίζοντας, πως αν το ερωτήμα αφορά κάποιον που ρύθμισε τις 100 δόσεις του τα πράγματα είναι προφανώς καλύτερα. Για κάποιον, όμως που είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ και θα μπει στη βάσανο να βάλει λεφτά στο τραπέζι για να πάρει μια από τις άδειες ¨τα πράγματα δεν είναι καλύτερα¨ συμπλήρωσε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε, ανεβάζοντας το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης ¨θέλουν να κάνουν την προσωπική τους κατάθλιψη, λαϊκή κατάθλιψη¨.

Εξαπολύοντας επίθεση προς τη ΝΔ για τη μη συγκρότηση του σώματος του ΕΣΡ δήλωσε πως η ΝΔ ¨δεν έχει ανταποκριθεί στο θεσμικό της καθήκον¨. Για το ίδιο θέμα συμπλήρωσε πως θα εκδοθεί υπουργική απόφαση για το αριθμό των αδειών που θα δοθούν.

Βάζοντας στο τραπέζι τη δική του πρόταση για την ανασυγκρότηση του κόμματος ενόψει του Συνεδρίου υπογράμμισε πως οι δυο κοινωνικοί πυλώνες για την ανάπτυξη του είναι η τοπική αυτοδιοίκηση και οι δομές αλληλεγγύης, στις οποίες πρέπει να επικεντρωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα