Γεννηματά: Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της για να αποδοθούν ευθύνες για το Μάτι

Γεννηματά: Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της για να αποδοθούν ευθύνες για το Μάτι
WWW.DIOANNOU.COM

Για θλιβερό θέατρο της Δευτέρας 23ης Ιουλίου στο οποίο δυστυχώς πρωτοστάτησε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, έκανε λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, που συναντήθηκε με κατοίκους από Ν.Βουτζά και Μάτι και δήλωσε ότι δε χωρούν άλλα επικοινωνιακά παιχνίδια

H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής κλιμακίου βουλευτών και στελεχών της Παράταξης, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη τις πληγείσες περιοχές και συναντήθηκε με Επιτροπές Κατοίκων από τον Νέο Βουτζά και το Μάτι.

Μετά την συνάντηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ένα μήνα μετά την εκατόμβη των νεκρών και την καταστροφή, οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές. O κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει. Υπάρχουν πολλά άμεσα και επείγοντα που πρέπει να γίνουν για να επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή των ανθρώπων.

ADVERTISING

Συζήτησα σήμερα με τις επιτροπές των κατοίκων την κατάσταση όπως την βιώνουν και τις προτάσεις τους για το τι πρέπει να γίνει.

Επιμένουμε στην άμεση υλοποίηση όλων όσων επιβάλλεται να προχωρήσουν και θα αναλάβουμε και νέες Κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες γι’ αυτό. Όπως επίσης θα παρακολουθήσουμε σε σταθερή βάση με τακτικά κλιμάκια την πορεία εφαρμογής.

Εδώ δεν χωρούν πλέον άλλα επικοινωνιακά παιγνίδια, όπως το θλιβερό θέατρο της Δευτέρας 23ης Ιουλίου, στο οποίο δυστυχώς πρωτοστάτησε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, επιδεικνύοντας πρωτοφανή κυνισμό.

Η Δικαιοσύνη έχει χρέος και οφείλει να κάνει την δουλειά της, ώστε να αποδοθούν το ταχύτερο και πλήρως οι ευθύνες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network