Γιαννακοπούλου: Δεν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Γιαννακοπούλου: Δεν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ
Νάντια Γιαννακοπούλου Eurokinissi

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μίλησε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για τη μετεκλογική πορεία του κόμματος, ενώ έστρεψε τα βέλη της στον Αλέξη Τσίπρα. Η τοποθέτησή της για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη σημερινή συνέντευξη Κρεμαστινού στον σταθμό μας.

“Δεν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ” δηλώνει στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η τοποθέτησή της έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη σημερινή συνέντευξη Κρεμαστινού, επίσης στον σταθμό μας, ο οποίος κάλεσε Τσίπρα και Γεννηματά να συνομιλήσουν.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είπε, μάλιστα, ότι το κόμμα θα συνεχίζει την αυτόνομη πορεία το,υ καθώς και ότι η γραμμή εκφράζεται από τα συλλογικά όργανα και, βεβαίως, την Πρόεδρο.

Την ίδια ώρα, έστρεψε τα βέλη της στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι κεντροαριστερός και σοσιαλδημοκράτης δεν γίνεσαι επειδή το δηλώνεις.

Σε σχέση με την μετεκλογική παρουσία του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή, σημείωσε ότι “θα είμαστε σοβαρή αντιπολίτευση” και χαρακτήρισε προοδευτική πολιτική την αλλαγή του εκλογικού νόμου, τη συνταγματική αναθεώρηση και τη μείωση των πλεονασμάτων.

“Ο Τσίπρας έφερε την απλή αναλογική και έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν. Αυτό οδηγεί σε ακυβερνησία” σημείωσε η κα. Γιαννακοπούλου η οποία τάχθηκε υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής.

Σχολίασε, επίσης, την υπουργοποίηση Χρυσοχοϊδη και Μενδώνη.

“Δεν γίνεται οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να είναι καλοί όταν είναι υπουργοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και συγχρόνως να λέμε ότι για όλα έφταιγε το ΠΑΣΟΚ” τόνισε.

Υποστήριξε επίσης ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε στην ασφάλεια και την εγκληματικότητα, κάνοντας λόγο για μια εικόνα γενικευμένης ανομίας, αναφερόμενη στον Ρουβίκωνα.

Καταλόγισε μάλιστα ανικανότητα στον ΣΥΡΙΖΑ επί του ζητήματος και πρόσθεσε ότι “είναι θέμα κουλτούρας για αυτούς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα