Η αντίδραση Χρυσοχοΐδη για το βίντεο του NEWS 24/7

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης AP

Με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί επί της ουσίας για το βίντεο-ντοκουμέντο αστυνομικής βίας στο Γαλάτσι, που δημοσιεύει το NEWS 24/7. Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μετά την δημοσίευση από το NEWS 24/7 του βίντεο-ντοκουμέντο που εκθέτει την ΕΛΑΣ σχετικά με την απρόκλητη αστυνομική βία τον περασμένο Νοέμβριο στο Γαλάτσι.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει λόγο για εκτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος σχετικά το βίντεο, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για την ουσία του ζητήματος,  το περιστατικό αυθαιρεσίας δηλαδή από μέρους των αστυνομικών και τις διαψεύσεις της ΕΛΑΣ που ακολούθησαν.

Η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

"Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κατρακυλά. Σήμερα εκτρέπεται δια του εκπροσώπου του. Με μίσος και προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Γιατί δεν αντέχει όχι 42, αλλά ούτε μια απλή αλήθεια: η Ελλάδα προχωρά με ηπιότητα, καρτερία και σχέδιο. Ο,τι τους λείπει".
 

Η αντίδραση Χρυσοχοΐδη για το βίντεο του NEWS 24/7

ΣΥΡΙΖΑ: Το βίντεο δεν αφήνει περιθώρια για υπεκφυγές

Σε ανακοίνωσή του για την αντίδραση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο  ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει:

"Η απάντηση του κ. Χρυσοχοΐδη θα μπορούσε να ήταν μια καλή υπενθύμιση της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, αν δεν κακοποιούσε τις λέξεις αλλάζοντας βάναυσα το νόημά τους.

Από σήμερα όταν οι πολίτες θα ακούνε για «ηπιότητα» και «καρτερία» θα ξέρουν ότι η κυβέρνηση μίλα για ξύλο, εκφοβισμό και αστυνομική αυθαιρεσία.

Το βίντεο ντοκουμέντο, όμως, που ψεκάζουν μέχρι και πεντάχρονα δεν αφήνει περιθώρια για τις γνωστές υπεκφυγές του.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη υιοθετούν μέρα με τη μέρα όλες τις ακροδεξιές πρακτικές. Κι αυτό είναι το μόνο δικό τους «σχέδιο»".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Αστυνομική Βία
SHARE:

24Media Network