Η Πάτσα εισέβαλε στη συνέντευξη Τσίπρα

Η Πάτσα εισέβαλε στη συνέντευξη Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή Happy Day eurokinissi

Στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα "προσγειώθηκε" η Πάτσα, ένα κανισάκι συνεργάτη της εκπομπής "Happy Day" που εισέβαλε στο στούντιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha και της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (25/4) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας όπου μίλησε τόσο για τα πολιτικά ζητήματα που απασχολούν εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου αλλά και για πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπογεννητικότητα, η Πάτσα, ένα κανισάκι συνεργάτη της εκπομπής έτρεξε από τα παρασκήνια, εισέβαλε στο στούντιο και “προσγειώθηκε” κατευθείαν στην αγκαλιά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν είναι τυχαίο παιδιά” σχολίασε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας και αφού έμαθε το όνομά της είπε πως και εκείνος έχει ένα ίδιο σκυλάκι, μόνο που τη λένε Κάρμεν και είναι κανελί.

“Είναι η Πάτσα, το σκυλάκι του Παπανώτα και σας έχει αδυναμία” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσθέτοντας ότι «η Πάτσα είναι πρωταγωνίστρια και ξέρει πάντα που πάει».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα