Ισοδύναμα από τα εξοπλιστικά για τα ειδικά μισθολόγια προαναγγέλλει ο Καμμένος

Συζήτηση, για δεύτερη ημέρα, στην Ολομέλεια ατης Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις", την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση, για δεύτερη ημέρα, στην Ολομέλεια ατης Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις", την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ανέφερε ότι τα απαιτούμενα ποσά θα εξασφαλιστούν από τον κωδικό 6900 του προϋπολογισμού για εξοπλιστικά. Αντιδράσεις από τους βουλευτές της ΝΔ (Vid)

Διαβεβαιώσεις ότι τα ισοδύναμα μέτρα που αναζητούνται για να αποτραπεί το πάγωμα της ωρίμανσης ειδικών μισθολογίων θα εξευρεθούν από κωδικούς των εξοπλιστικών προγραμμάτων έδωσε στη Βουλή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

«Τα χρήματα  θα εξασφαλιστούν στο σύνολό τους από τα εξοπλιστικά προγράμματα και τον κωδικό 6900» είπε ο κ. Καμμένος. Εκδήλωσε, μάλιστα, την ικανοποίησή του για την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την εξεύρεση ισοδυνάμων.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε, πάντως, ότι η αρχική τροπολογία για τα ειδικά μισθολόγια «διέλυε ολόκληρους κλάδους», τους αστυνομικούς, τις ένοπλες δυνάμεις, τους λιμενικούς και τους δικαστικούς. «Από την αρχή είπα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό» ανέφερε ο κ.Καμμένος. «Οι ένστολοι έδωσαν την ψυχή τους για τη μετανάστευση» είπε υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει πάγωμα των ωριμάνσεων.

Στις αναφορές του κ. Καμμένου αντέδρασαν έντονα οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι σημείωσαν ότι δεν επιτρέπεται να εξευρεθούν ισοδύναμα από τα εξοπλιστικά προγράμματα για μισθολογικά ζητήματα. «Γιατί αντιδράτε; Θέλετε να κοπούν τα χρήματα από τους ενστόλους; Στεναχωριέστε επειδή δεν θα έχουν περικοπές» διερωτήθηκε ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στη ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
SHARE:

24Media Network