Κανέλλη: Έχω φάει αρκετό βρισίδι στη Βουλή επειδή κάνω τον σταυρό μου

Τρίτη ημέρα της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στην Βουλή την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Τρίτη ημέρα της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στην Βουλή την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι είπε η Λιάνα Κανέλλη σε πρωινή εκπομπή με αφορμή την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα θρησκευτικά "πιστεύω" του Α. Τσίπρα (Vid)

Με αφορμή την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα θρησκευτικά "πιστεύω" του Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα.

"Η συζήτηση είναι εκ του πονηρού, δεν είναι δεν πνευματική", είπε, ενώ σημείωσε ότι ι η θρησκεία πρέπει να διαχωριστεί από το κράτος. "Πρέπει να ξεχωρίσουμε τους περιούσιους λαούς από τις περιουσίες και το κράτος από την θρησκεία", είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, είπε παράλληλα ότι έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές στη Βουλή "βρισίδι" επειδή έχει κάνει τον σταυρό της.

"Προσωπικές επιθέσεις δεν κάνω αλλά έχω φάει αρκετό βρισίδι στην Βουλή επειδή κάνω τον σταυρό μου. Λοιδορία μέσα στη Βουλή δεν δέχομαι. Την ανεξιθρησκία να τη δέχεται κανείς και από την άλλη πλευρά, να έχω και εγώ δικαίωμα να κάνω δήλωση πίστεως και να μη με ενοχλεί κανένας"., είπε ενώ τόνισε ότι  οι βουλευτές του κόμματός της σέβονται απόλυτα τη θρησκευτική της πίστη καθώς στέκονται όρθιοι όταν η ίδια ορκίζεται στο Κοινοβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κανέλλη: Έχω φάει αρκετό βρισίδι στη Βουλή επειδή κάνω τον σταυρό μου

SHARE:

24Media Network