ΚΙΝΑΛ: Η ΕΛΑΣ πρέπει να βρει όσους επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους του Open

ΚΙΝΑΛ: Η ΕΛΑΣ πρέπει να βρει όσους επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους του Open
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απαντήσεις σχετικά με τη στάση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο περιστατικό, ζητάει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Να βρει η Ελληνική Αστυνομία τους δράστες της επίθεσης κατά των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ζητά με δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Όπως αναφέρει, «η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να βρει όσους επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, και να τους οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ταυτόχρονα, πρέπει να απαντήσει για όσα καταγγέλθηκαν χθες βράδυ, σχετικά με τη στάση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο περιστατικό».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, καταλήγει με την επισήμανση πως «όπως σε όλη την τελευταία δεκαετία, οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν, βρίσκονται και θα βρίσκονται απέναντι σε όσους επενδύουν στην τοξικότητα και το διχασμό, για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη ή να κρύψουν κομματικές ευθύνες».

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα της Παρασκευής, ομάδα ατόμων επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων, χτυπώντας τους ίδιους και το όχημά τους, ενώ μάλιστα στη συνέχεια έκλεψαν και προσωπικά τους αντικείμενα.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελία της δημοσιογράφου του Open Ελευθερίας Σπυράκη που ήταν παρούσα και βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση εκείνη την ώρα, υπήρχε αστυνομική παρουσία, ωστόσο δεν επενέβη κανείς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα