ΚΙΝΑΛ: Συναντήσεις με όλους τους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου
Γιώργος Παπανδρέου EUROKINISSI

Πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα στο Κίνημα Αλλαγής αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου γνωστοποίησε την πρόθεσή του να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με όλους τους υποψηφίους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι υπάρχει ανάγκη διαμόρφωσης κλίματος συναίνεσης ώστε να συμμετέχουν περισσότεροι πολίτες στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής.

ADVERTISING

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Για αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και μέρες υπάρχει φημολογία περί υποψηφιότητας Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Συνεργάτες του φέρονται να πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, θεωρώντας ότι είναι ο μόνος που μπορεί αυτή τη στιγμή να ενώσει την παράταξη.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα αποφασίσει ο πρώην πρωθυπουργός, ωστόσο η παρέμβασή του, αναζωπυρώνει τα σενάρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, Φώφη Γεννηματά, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Χρηστίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Εκλογές ΚΙΝΑΛ
SHARE:

24Media Network