Επίθεση Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για τους… sugar daddies

Διαβάζεται σε 2'
Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας
Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας eurokinissi

Επίθεση στον Δημήτρη Κουτσούμπα εξαπέλυσε από βήματος της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την έναρξη της ομιλίας του

Ένταση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Δημήτρη Κουτσούμπα σημειώθηκε στην Βουλή κατά την έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού, στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με τίτλο: “Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου – Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων”, όταν ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην παρέμβαση του Δημήτρη Κουτσούμπα για την ημέρα της γυναίκας και την χθεσινή του δήλωση περί sugar daddies.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι υπέθεσε πως ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε το λόγο για να ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη σεξιστική του τοποθέτηση χθες η οποία «αποδεικνύει ότι τελικά το Κομμουνιστικό Κόμμα παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εντός αυτής της αίθουσας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά. «Ίσως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα γιατί αλλού συνέβαιναν αυτά», είπε σε ευθεία επίθεση προς τον γγ του ΚΚΕ συμπληρώνοντας ότι ωστόσο τα ζητήματα αυτά τα έχει λύσει η ιστορία. Τον εγκάλεσε γιατί, όπως είπε, μετά τα απαράδεκτα αυτά σχόλια δεν είχε το θάρρος από το βήμα της Ολομέλειας να ζητήσει συγγνώμη παραδεχόμενος το λάθος του.

Η αναφορά του πρωθυπουργού, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΓΓ και του Κομμουνιστικού Κόμματος, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν από τα έδρανα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα